Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı bu özel gün, her sene kutlanmaktadır. Başta Çanakkale olmak üzere tüm Türkiye'de resmî makamlarca çeşitli programlarla kutlanmakta ve şehit olan Türk askerleri anılmaktadır.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz 3/E ve 3/G sınıfı ögrencileri kardes okulumuza kitap hediyesinde bulundular Proje, öğrencilerin sosyal sorumluluk düzeylerini artırmak  amacıyla tasarlandı. Öğrenciler, sosyal sorumluluk faaliyetlerine katılarak, liderlik, ekip içinde çalışma ve koordinasyon gibi yetkinlikler kazanacaklar. Bu yetkinlikler, öğrencilerin gelecekteki kariyerlerinde ve yaşamlarında başarılı olmalarına yardımcı olacaktır.

Şbt

Neden Hareket Etmeye İhtiyaç Duyarız? Çok basit! Çünkü diğer tüm canlılar gibi bizim yaşamımız da bu aktiviteleri yapmamıza bağlıdır. Okul dönemdeki çocuklar yürüme, koşma, atlama ve atma gibi becerilerde gittikçe yetkin olmaya başlarlar. Bu dönemdeki çocuklar oyun oynamayı, dans etmeyi, kaydıraktan kaymayı veya salıncakta sallanmayı severler. Çünkü küçük çocuklar için, fiziksel aktivite aktif oyunla ilgilidir ve böylece çocuklar hareket etme ve çevreyi keşfetme fırsatına sahip olurlar.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda Tepebaşı ilçe sağlık ekipleri tarafından öğrencilerimize yönelik beslenme, fiziksel aktivitelere yönelik eğitim verildi. Hastalıklarda Sağlıklı Beslenme konusunda bilgiler verdi. Ayrıca anlatım sonunda öğrencilerin sağlıklı beslenme ile ilgili sorularını da cevaplayarak etkili bir sunum gerçekleştirilmiş oldu.

Şbt

Çocuk Kumbarası Projesi ile çocukların tasarruf bilincinin geliştirilmesi ve gelecekleri için planlarına yönelik girişimcilik adımları için düşünce gücü gelişimi çalışmasıdır. Öğrencilerde tasarruf, birikim bilincinin kazanmasına yönelik okulumuzda  etkinlikler ve eğitimler düzenlenmiştir. Ögrencilerimiz kumbaralarını tasarlayarak anlatmıs ve tasaruf bilincinin önemine varmışlardır.

Deprem Şehitleri İçin Saygı Duruşu

Ock

Tepebaşı Kaymakamı Sayın Sadettin YÜCEL ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Yaşar TEMUR 'UN OKULUMUZA ZİYARETİ

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Medikal Turizm Derneği ve Halkbankasının  katkılarıyla düzenlenen "Gülümseyen Kitap", "İyilik Biriktir", "Hayat Senin" sosyal sorumluluk projelerinin tanıtımı Ticaret Borsası İlkokulunda gerçekleştirildi.