Ara

“Bir dildeki sözlerin bütünü; söz hazinesi, söz dağarcığı, sözcük hazinesi, kelime hazinesi, kelime kadrosu, vokabüler” olarak tanımlanan söz varlığı, bireyler arası iletişim için çok önemlidir. Söz varlığı, aynı zamanda bireyin öğrenme yaşantısı boyunca depoladığı birikimi ifade etmektedir. Söz varlığının önemi sadece bununla sınırlı kalmayıp bireyin anlama ve anlatma becerisini de etkilemektedir.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ SEVİNÇLE KUTLANDI

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz hazırladıkları gösterilerle, okudukları şiirler ve söyledikleri türkülerle bayram sevinci yaşattılar.

Kas

Ekm

Ticaret borsasi ilkokulunda bugün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı” başarıyla tamamlandı.

Eyl

Okulumuzda Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak olan kurslara yapılan başvurular sonrası oluşan grupların listeleri aşağıdaki linklerdedir. LİNKLER 2 Ekim Pazartesi günü kaldırılacaktır.

BÜTÜN KURSLARIMIZ 2 EKİM PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN 14:50-16:30 saatleri arasında kendi gününde başlayacaktır.

faydalı linkler

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda, Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile farklı sınıf düzeylerinde çeşitli kursların açılması planlanmaktadır.

İlköğretim haftasını kutladık.