Ara

Okulumuzda yürütülen "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında sınıflarımızda çeşitli etkinlikler uygulandı.

Ara

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile birlikte çalışmalarını bir süredir yürüttüğümüz STEM öğretimine dair proje protokolü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce imzalanmıştır.

Ara

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda "Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Et" etkinlikleri düzenlendi.

Mrt

Ticaret Borsasi ilkokulu değerlendirme sonucu Avrupa Yetenek Noktası olmaya hak Kazandı . Türkiye´de ilk kez bir devlet ilkokulu Yetenek Noktası olmaya hak Kazandı. Okulumuz Ogretmen, ögrenci ve velilerini kutluyoruz.

Şbt

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında 4.sınıf öğrencilerimize "Obezite" konulu seminer verildi. Hazırlanan panolar ile veli ve öğrencilerimizi bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Şbt

Türkiye'de ve Eskişehir ilimizde İlk ve tek olma özelliğiyle Model olacak projemiz kabul edilmiştir.Bu proje, Anadolu Üniversitesi,  Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Tepebaşı Kaymakamlığı ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle yürütülmektedir.