Bizim Yunus e-Twining Projesi

Türk dili ve medeniyetinin temel taşlarından biri olan Yunus Emre'nin vefatının 700. Yılı sebebiyle 2021 yılı, UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınmıştır. Bizim ülkemizde de 2021 yılı "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" ilan edilmiştir.

Bu noktadan yola çıkarak kurulan BİZİM YUNUS etwinning projesine , okulumuz adına 2/F sınıf öğretmeni AYŞE ÇAKIR ortak olmuştur .Bu projeyle,Yunus Emre'nin eserlerini ve düşünce tarzını Web 2.0 araçları kullanarak aktarıp, sevgi ve kardeşlik gibi değerlerimize farklı bir yönden bakış sağlayacaklar. Teknoloji tabanlı yöntemlerle öğrencilerimiz iş birliği yaparak keyifli bir şekilde öğrenmelerini gerçekleştireceklerdir.

Proje etkinliklerimiz için : https://sites.google.com/view/bizimyunus2021/home

01-04-2021

Bizim Yunus için okudular.

Bizim Yunus projesine katkıda bulunan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt olmak üzere okul müdürümüz Murat Karaca ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Yunus Emre Haftası Etkinlikleri-1

Okulumuzda yürütülen BİZİM YUNUS projesi ekibi Yunus Emre Haftasında Yunus Emre'nin  türbesini sanal olarak ziyaret ettiler.

Yunus Emre Haftası Etkinlikleri-2

Projemizin son ürünü de BİZİM YUNUS GAZETESİ oldu.

Yunus Emre Haftasında BİZİM YUNUS yolculuğumuz bitiyor.

Ama Yunus Emre sevgimiz hiç bitmeyecek

Yayın: 01.06.2021 - Güncelleme: 01.06.2021 12:48 - Görüntülenme: 414