Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15:00'da okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

Okulumuza güvenlik görevlisi tutulup, tutulmaması yönünde veli görüş bildirme anketi sonuçlanmıştır. Anket sonucuna göre %87 oranında güvenlik görevlisinin tutulması yönünde görüş bildirmiştir. Konu ile ilgili Okul Aile Birliğimiz gerekli çalışmalara başlayacaktır.

Ekm

Okullarda da uygulanan pandemi tedbirleri ile ilgili 81 İl Valiliğine Maske Kullanımı Genelgesi Gönderildi

Ekm

27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.30'da Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin teşriflerini bekliyoruz.